Kerst

Kerst ligt weer achter ons. We zijn blij dat we allerlei concerten en activiteiten weer live konden beleven. Maar ook kunnen we nog genieten van diverse uitzendingen uit de periode dat het online moest plaatsvinden. Kijk gerust nog eens terug!


Kerstfilm

Er is een prachtige kerstfilm gemaakt! Een enthousiaste groep kinderen heeft o.l.v. Rianne Stouten van Project S(w)ing hard gewerkt aan een mooie kerstfilm.
Welkom in de kerststal!

ASVZ

Bewoners en medewerkers van ASVZ hebben een ├ęchte kerstfilm gemaakt. Die blijft mooi, dus delen we ‘m graag weer. Kijk hem hier.

Sing-in

Op zondag 19 december werd een sing-in gehouden. Inmiddels is deze geweest, maar online meeluisteren en zingen is nog mogelijk. Kijk de sing-in hier terug.


Kerkdiensten
Alle diensten en kerstnachtdiensten staan hier vermeld. Welkom!

Heeft u hier vragen over of komt u er niet uit? Bel dan even met 06-54247411.


Kerst is het feest waarbij we de geboorte van Jezus Christus vieren, de zoon van God. Het kerstverhaal staat opgeschreven in de Bijbel en is op die manier aan ons overgeleverd.

Volgens het kerstverhaal werd Jezus Christus ruim 2000 jaar geleden geboren in een stal in Bethlehem. Deze gebeurtenis was zo belangrijk dat hij zelfs onze jaartelling heeft bepaald, want het geboortejaar van Jezus Christus is in onze huidige jaartelling het jaar nul.

Jezus was niet de gewone timmerman uit Nazareth. Hij kwam als Verlosser op aarde, Hij wilde vrede brengen om zo het kwaad te overwinnen. Kerst wordt daarom ook wel het feest van de verlossing of het feest van de vrede genoemd. Lees meer…

EchtBelangrijk