;

Pasen

Op woensdag 2 maart 2022 is de 40-dagentijd begonnen. In veertig dagen leven we toe naar Goede Vrijdag en Pasen. Er worden in Sliedrecht verschillende activiteiten georganiseerd die ons helpen deze periode heel bewust door te gaan. Op sommige momenten doen we dat heel persoonlijk, en op andere momenten zoeken we elkaar juist op.

Hieronder en op hervormdsliedrecht.nl zal meer informatie worden gedeeld over de activiteiten voor de komende periode! Op de tijdlijn hieronder hebben we ze verzameld. Wandelt u/jij mee?

Vragen? Stel ze gerust via marlene.vanvianen@hervormdsliedrecht.nl / 06-57779654

Toelichting 40-dagentijd voor kinderen
Op zondag 6 maart wordt gestart met verhalen en kijkplaten voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Hier past een knutselwerkje bij, die in de Kinderkerk of thuis worden gemaakt. Deze zullen ook zichtbaar worden op kijktafels in beide kerken. Het is als gezin heel mooi mogelijk om aan de hand van deze verhalen de 40-dagentijd door te gaan, op weg naar Pasen. Voor thuis is er daarom een bijbehorend veertigdagenboekje beschikbaar (Bijbel Basics). Dit bevat o.a. de platen die ook in de kerk zichtbaar zijn, een verhaal, de knutsel, doorspreekvragen en een bordspel. Inmiddels is het niet meer mogelijk via ons dit boekje te bestellen. Zelf bestellen kan hier.

Toelichting concert The Psalm Project
Op zaterdag 2 april vindt in de Maranathakerk een bijzonder concert plaats: The Psalm Project. Het belooft een bijzonder concert te worden, met liederen die je meenemen door het leven en vertellen over de relatie tussen God en mens. Al eeuwenlang worden Psalmen gezongen. The Psalm Project bewerkte de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities en schrijft daarnaast steeds vaker eigen liederen die geïnspireerd zijn op de Psalmen.
Het concert begint om 20.00 uur, deur open vanaf 19.30 uur. Kaarten à €10 per stuk (kinderen €5) zijn te koop via www.zingenindekerk.nl (ga naar de agenda). Van harte welkom, en natuurlijk ook om iemand mee te vragen!

We bidden om een gezegende 40-dagentijd.