Kerkbezoek

De deuren van de kerk kunnen in coronatijd helaas niet zo wijd open gezet worden als we normaal gesproken doen. Op dit moment (najaar 2020) zijn er per dienst 30 personen welkom in de kerk.

Voor alle andere gemeenteleden en belangstellenden is thuis meeluisteren én -kijken mogelijk. Dit kan voor zowel de Grote Kerk als de Maranathakerk. Klik hier voor meer informatie:


KERKDIENSTEN ROND KERST 2021
Helaas kunnen we niet of met zeer weinigen samenkomen in de kerk, vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Wel kunnen we online de diensten meebeleven!

Alle diensten staan hier vermeld.
Kies vervolgens hier om mee te luisteren en/of te kijken.
Heeft u hier vragen over of komt u er niet uit? Bel dan even met 06-54247411.

Allerlei initiatieven die online te volgen zijn (én een speciale speurtocht!) zijn hier te vinden.


Welkom in de kerk
Wist u dat de deuren van de Grote Kerk van maandag t/m zaterdag van 19.00 – 19.45 uur open staan? U bent van harte welkom om even in dit monumentale gebouw te zijn, hiervoor hoeft u zich niet vooraf aan te melden.
Tegen de achtergrond van de coronacrisis, wordt u en jou een moment geboden voor bezinning, gebed, Bijbellezen of om gewoon stil te zijn. Een kort gesprekje met de gastheer/vrouw is ook mogelijk. Ook kunt u uw gedachten, gebeden, wensen en hulpvragen opschrijven in het gastenboek dat bij de uitgang ligt.

De stilteplek is geheel conform de richtlijnen van het RIVM ingericht en met de GGD afgestemd. Er zijn enkele vrijwilligers aanwezig die ook zullen toezien op het naleven van de regels.
Kom niet als u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Heeft u vragen dan kunt u die aan de gastheer/vrouw stellen.

Wilt u op zondag een dienst bezoeken, reserveer dan wel een plekje vooraf.

Bij vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek op afstand, bel/mail gerust! Klik hier voor de contactgegevens.