Kunstproject

Op vrijdagavond 24 november 2023 werden twintig kunstwerken gepresenteerd met het thema ‘engelen’ in al hun verschijningsvormen. Inmiddels is deze presentatie achter de rug. Wil je er meer over weten, neem dan contact op via onderstaande gegevens. Heb je interesse om in een eventueel volgend project mee te doen, neem dan contact op met Jolanda Lock.


Het project begon op 24 mei dit jaar met een inhoudelijke verdieping over engelen in de Bijbel. Wat staat in de Bijbel geschreven over engelen? In de maanden daarna werkten bijna twintig inwoners van Sliedrecht aan hun eigen werk en kozen daarbij zeer uiteenlopende vormen, variƫrend van schilderen tot houtbewerken en van tekenen tot naaldvilten.

Vanaf 19.30 uur staat de deur van de Grote Kerk open om de werken te bekijken, toegang is vrij. Om 20.00 uur start een centrale presentatie, waarbij de deelnemers hun kunstwerken toelichten. Ds. Gert Mink zal de werken met elkaar verbinden waarbij Jaco van der Graaf voor de muzikale omlijsting zorgt. Ook na de presentatie zullen de kunstwerken vrij te bekijken zijn.

Mail voor nadere informatie naar info@echtbelangrijk.nl of neem contact op met:
Jolanda Lock-Verhaar, tel. 0654247411
Gisela Mink-Tien, tel. 0622933108
Hilde Schep-Kooistra, tel. 0184413802

EchtBelangrijk