Alpha cursus

Op vrijdag 12 januari 2024 is Alpha Youth gestart. Een mooie groep jongeren van 16 t/m 24 jaar gaan verschillende avonden samen in gesprek over God, geloof en levensvragen? Heb je de kick-off en eerste avond(en) gemist, neem dan even contact op om de mogelijkheden door te nemen! We zien je graag!

Na de kick-off komt de groep 10 weken lang elke vrijdagavond van 19.00-22.00 uur bij elkaar. Wil je mee bidden voor deze groep? Neem dan contact op voor dag/tijd/plaats.

Vanaf oktober is Alpha voor volwassenen (25+) gestart. In veertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke samenkomst begint met een maaltijd. Hét moment om, op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Daarna is er een inleiding van het onderwerp. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. Ontmoeten, vragen en ontdekken…

Alpha is een introductie in het christelijk geloof. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd.  Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha. Dat geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen.

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de cursus als:
– je christen bent, maar de basis weer wilt opfrissen
– je op een laagdrempelige manier je (buur)man/vrouw/collega/kennis of wie dan ook wilt laten kennismaken met het christelijk geloof
– je denkt ‘er moet meer zijn’
– je vrijblijvend wilt weten wat het christelijk geloof inhoudt

De cursus is gratis en vrijblijvend. Heb je de start gemist maar heb je wel interesse? Of wil je je direct aanmelden voor een volgende Alpha? Dit kan bij Frans Willemsen via frans.willemsen@hervormdsliedrecht.nl of 0184-415506. Een appje naar 06-54247411 kan ook altijd!

Welkom!

EchtBelangrijk