Bijbelfeest 2022

Was jij er bij? In de herfstvakantie werd het KinderBijbelfeest gevierd! Er kwamen heel veel kinderen naar de Lijsterweg om dit feest met elkaar te vieren. Zingen, knutselen, spellen doen, pannenkoeken eten en… goochelaar Jan kwam op bezoek! Heb je de cd mee naar huis genomen? Als je die nog mist maar ook thuis graag het themalied en de verhalen nog wilt horen, mail dan even naar: kinderen@echtbelangrijk.nl.

Kijk hieronder de foto’s terug en houdt deze website in de gaten voor nieuwe feestjes!

Het thema dat centraal stond is: ‘Alles Andersom’. De Heere Jezus stond centraal op beide dagen: Hij is degenen die alles andersom maakt! Hij roept mensen op zich om te keren van hun verkeerde keuzes en Hij is het die met Zijn komst naar de aarde verlossing en redding brengt. Jezus is alles. Hij is de Redder, de Koning die God de wereld geeft. En als de kinderen Jezus beter leren kennen, ontdekken ze dat Hij ‘alles’ is wat je nodig hebt. En dan ga je ook anders kijken naar jezelf en de mensen om je heen. De weettekst die de kinderen geleerd hebben is Markus 10: 43b en 45. Op dag 1 hoorden de kinderen over Jezus in de tempel (Lucas 2:41-52) en op dag 2 hoorden ze over de vier mannen die hun zieke vriend door het dak laten zakken (Markus 2:1-12).


Koffie&punt | Tijdens het KinderBijbelFeest staat er koffie/thee met lekkers en gezelligheid klaar in de witte tent op het plein! Kind(eren) naar het feest gebracht of gewoon zin om even aan te schuiven halverwege de ochtend? Iedereen is welkom tussen 9.00-12.00 uur.

Vrijwilligerspunt | Tijd en talent over, en zin om daarmee van betekenis te zijn? Er zal iemand van het vrijwilligerspunt in de tent aanwezig zijn om meer informatie te geven over vrijwilligerswerk. Stel vrijblijvend al je vragen. En word je gelijk enthousiast? Kies dan direct een van de beschikbare vacatures!

Inzamelpunt | We zamelen met liefde levensmiddelen in voor mensen die het hard nodig hebben. In de tent is er een plek waar je deze boodschappen voor de Voedselbank kunt inleveren: soep, blikken/potten groente, rode saus, macaroni, spaghetti, beschuit, crackers en tussendoortjes. Doe je mee?


Deelname, de voorstelling en de pannenkoeken zijn gratis.
Vragen? Mail naar info@echtbelangrijk.nl of neem contact op via 06-27106550.


Alvast in de stemming komen? Klik hier om de online uitzending van 2020 terug te kijken.